Μέσα στην «σούπερ επιθετική» τακτική της Σάρλοτ Κερκ με τους άνδρες του Χόλιγουντ

Η καλοκαιρινή κινηματογραφική σεζόν είναι μια πανδημία-που πλήττονται προτομή. Αλλά χόλιγουντ είναι υπεραντιστάθμιση με μια πραγματική ζωή blockbuster: Με πρωταγωνιστή ένα καταλαβαίνω νεαρή ηθοποιός που παίρνει κάτω από δύο ισχυρά κεφάλια στούντιο, διαβάζει σαν μια επανεκκίνηση του “Basic Instinct” συναντά “Fatal Attraction.”

Παρά την ανιαρή καριέρα, 28-year-old Charlotte Kirk snagged τίτλους μαρκίζα αυτή την εβδομάδα μετά την ανατροπή της σταδιοδρομίας τεσσάρων δεκαετιών του Ron Meyer – πρώην ένας από τους πιο ισχυρούς πράκτορες στο Χόλιγουντ (έχοντας συνεργαστεί με αστέρια όπως ο Tom Cruise, Meryl Streep και Cher) και, από το 2013, ο αντιπρόεδρος της NBCUniversal.

Ο Μάγιερ, 75 ετών, παραδέχτηκε ότι πλήρωσε χρήματα στον Κερκ ως απάντηση σε αυτό που είπε ότι ήταν απαίτηση από αυτήν. Την χαρακτήρισε ως μια γυναίκα με την οποία είχε μια «σύντομη συναινετική σχέση» το 2012, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, Κέλι.

Οι Los Angeles Times ανέφεραν ότι ο Μάγιερ πλήρωσε τον Κερκ τουλάχιστον 500.000 δολάρια ως μέρος ενός υπεσχημένου διακανονισμού 2 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019.

Σε μια δήλωση αυτή την εβδομάδα, Meyer ισχυρίστηκε ότι τα τρίτα μέρη “συνεχώς προσπάθησε να με εκβιάσει στην καταβολή τους χρήματα” απειλώντας να δημοσιεύσει ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με Meyer ή ψευδώς εμπλέκουν NBCUniversal στη δοκιμασία, και ότι Kirk (τον οποίο δεν το όνομα) είχε “κάνει ψευδείς κατηγορίες εναντίον” του.

Ο δικηγόρος του Κερκ, ο οποίος δεν είχε κανένα σχόλιο για την The Post, είπε στο Variety ότι “δεν έχει κάνει ποτέ διακανονισμό με τον Ρον Μάγιερ για τίποτα”.

Εν τω μεταξύ, πέρυσι, ο Kevin Tsujihara, 55, παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος της Warner Brothers Entertainment, αφού αποκαλύφθηκε ότι προσπάθησε να πάρει οντισιόν ταινία για Kirk, με τον οποίο, επίσης, είχε εξωσυζυγική σχέση.

Μηνύματα κειμένου – μεταξύ Kirk, Tsujihara και άλλοι – διέρρευσαν στο The Hollywood Reporter το 2019 φαίνεται να δείχνουν ότι οι σεξουαλικές χάρες του Kirk μπορεί επίσης να έχουν βοηθήσει να λιπαίνουν μια συμφωνία 450 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ της Warner Bros. και της RatPac-Dune Entertainment, μιας εταιρείας παραγωγής που ανήκει σε δύο από τους πρώτους ευεργέτες της: τον σκηνοθέτη Brett Ratner και τον δισεκατομμυριούχο James Packer, τους οποίους ο Kirk φέρεται επίσης να χρονολογείται. (Εκπρόσωποι για Meyer, Tsujihara και Packer δεν επέστρεψε κλήσεις για σχόλιο. Ratner δεν είχε κανένα σχόλιο.)

Μερικοί από αυτούς τους παίκτες εξουσία έχουν κατηγορήσει Kirk του “εκβιασμού” και “εκβιασμό” στην απελπισμένη ανάβαση της μέχρι τη σκάλα Tinseltown.

“Είναι πονηρή και ξέρει τι θέλει, “παραγωγός Jana Grazer, η κουνιάδα του σούπερ-παραγωγός Brian Grazer, είπε η Post του Kirk.

Θυμήθηκε ότι είδε τον Κερκ σε μαθήματα υποκριτικής. “Ο σύζυγός μου [σκηνοθέτης Gavin Grazer] θα έρθει για να παρακολουθήσουν τους ηθοποιούς για τις νύχτες βιτρίνα. [Charlotte] ήταν σούπερ-επιθετική και προσπάθησε να χτυπήσει τον σύζυγό μου μερικές φορές. Είναι σκηνοθέτης και συγγενής του Μπράιαν. . . Ξέρω τον τύπο της.

«Το στυλ δικτύωσης της είναι πιεστικό και επιθετικό. Φορούσε κοντά, στενά φορέματα. Αλλά νόμιζα ότι ήταν πραγματικά ταλαντούχα. Μου θύμισε μια νεαρή Νικόλ Κίντμαν.

Γεννημένη Charlotte Dyke, η κόρη μιας νοσοκόμας, στο Κεντ της Αγγλίας, ο μελλοντικός Kirk αποφάσισε – σύμφωνα με το βιογραφικό της σε IMDb.com – να είναι ηθοποιός όταν είδε «πάει με τον άνεμο» στην ηλικία 11. Ξεκίνησε σε παραγωγές της περιφερειακής σκηνής του “Oliver Twist” και “Hairspray.” Αλλά ο Κερκ, ο οποίος φέρεται να σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, είχε μεγαλύτερα όνειρα.