Μαρτζ! Αμερικανοί είναι παράξενα ενεργοποιημένη από αυτούς τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων

Αυτά τα μωρά μπορεί να είναι δισδιάστατα, αλλά ακόμα γυρίζουν κεφάλια.

Μια αμηχανία νέα έκθεση έχει βρει ποια χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων χρήστες του Διαδικτύου είναι η πιο σεξουαλικά προσελκύονται, με βάση τα δεδομένα αναζήτησης Google crunched από χρονολόγηση app-αναθεώρηση ιστοσελίδα Datingroo.

Ερχόμενοι σε ζεστό στην πρώτη θέση είναι μπάσκετ-παίζοντας φίλη Bugs Bunny, Lola Bunny – ο οποίος έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία του 1996 “Space Jam.” Βρέθηκε να έχει την περισσότερη σεξαπίλ με σημαντική διαφορά. Σε μηνιαία βάση, ο γίγαντας αναζήτησης καταγράφει πάνω από 4.500 αναζητήσεις για σέξι εικόνες της δισκέτας-eared κουνέλι κυρία.

Ανεξήγητα, Marge Simpson κατετάγη δεύτερη και βίντεο παιχνίδι δεσποινίδα-σε-αγωνία Zelda ήρθε στην τρίτη θέση.

“Peter Pan του” Tinker Bell, “Κατεψυγμένα” Έλσα και ο πρωταγωνιστής των αρχών της δεκαετίας του 2000 της Disney παιδιά τηλεοπτική εκπομπή “Kim Possible,” επίσης, κάπως προβλέψιμα – αν άβολα, έκανε στο Top 10.

Η ιστοσελίδα ανέλυσε τα δεδομένα όγκου αναζήτησης για χώρες σε όλο τον κόσμο για “χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων σέξι” για να δούμε ποιοι χαρακτήρες οι άνθρωποι έψαχναν περισσότερο για να “πληρούν τις σεξουαλικές επιθυμίες τους,” η εταιρεία είπε.

“Η παγκόσμια όρεξη για σέξι κινούμενα σχέδια δείχνει κουνέλια, το κίτρινο χρώμα και πριγκίπισσες φαντασίας πάρει τους ανθρώπους κάνοντας κλικ (και φοβόμαστε να σκεφτούμε τι άλλο) πάνω απ ‘όλα,” Datingroo εξήγησε σε μια ανάλυση των ευρημάτων της.

Όταν αναλύονται ανά χώρα, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Ιαπωνία και το Ελ Σαλβαδόρ συμφωνούν ότι η Ζέλντα είναι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι. Ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία έχουν την φανερά sexualized Jessica Rabbit στην κορυφαία υποδοχή τους, και η Αλγερία είναι μόνη της στην επιλογή “Beauty and the Beast του” Belle.

Οι Ιταλοί και οι Βραζιλιάνοι είναι οι περισσότεροι σε Velma του “Σκούμπι-Ντου,” και Βρετανοί έχουν ένα πράγμα για “Family Guy του” Lois Griffin.

Μόνο ένα smattering των εθνών αναζήτηση-ψήφισαν ένα αρσενικό καρτούν ως πιο δελεαστικό, και αυτά τα αποτελέσματα είναι αρκετά ανεξήγητη. Στην Ιρλανδία, Σρεκ θεωρείται προφανώς σέξι, ενώ η Γαλλία φαίνεται να είναι πολύ σε Mario. Η Ινδονησία, η Καμπότζη και το Βιετνάμ έχουν τα καυτά για Ταρζάν.