Πηγαίνετε all-out για να απολαύσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού – φρίκη πτώση έρχονται πολύ γρήγορα

Είμαι ένας αιώνιος αισιόδοξος, αλλά ακόμα και εγώ πρέπει να παραδεχτώ: Όλα είναι αρκετά τρομερό αυτή τη στιγμή.

Απέχουμε τρεις εβδομάδες από την Ημέρα της Εργασίας. Τα σχολεία δεν ανοίγουν σε πολλά μέρη. Προετοιμαζόμαστε για ένα “δεύτερο κύμα” του COVID-19.

Πολλές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν. Ιδρώνουμε κάτω από μάσκες, αποφεύγουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και, ω ναι, είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε σε μια απίστευτα αμφιλεγόμενη περίοδο προεδρικών εκλογών.

Πτώση φαίνεται σαν μια ταινία τρόμου σε αργή κίνηση.

Αλλά περιμένετε, διαβάστε ότι και πάλι: Είμαστε τρεις εβδομάδες έξω από την Ημέρα της Εργασίας! Υπάρχει ακόμα χρόνος για να απολαύσετε το καλοκαίρι και να κρατήσει μακριά το κακό που μας περιμένει πιθανώς μετά τις 7 Σεπτεμβρίου.

Είμαστε τόσο στην τσίτα, τόσο τεταμένοι και τόσο θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο, και φαίνεται ότι θα χειροτερέψει μόνο τους επόμενους μήνες. Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε συλλογικά αυτές τις επόμενες τρεις εβδομάδες για να απολαύσουμε τη ζωή και να χαλαρώσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτό θα σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Εδώ είναι μερικές προτάσεις για να κάνουν τις επόμενες τρεις εβδομάδες ευχάριστη και ευτυχισμένη, και να βοηθήσει να φέρει ότι η ευτυχία πάνω σε μια εποχή πτώση που φαίνεται έτοιμη να κλωτσήσει τους μας.

Διάβασε μυθοπλασία. Διαβάσαμε τις ειδήσεις. Διαβάζουμε για δουλειά. Διαβάσαμε τις τελευταίες κομπίνες της Καρντάσιαν. Αλλά μια μελέτη του 2018 από το Υπουργείο Στατιστικών Εργασίας διαπίστωσε ότι η ανάγνωση για αναψυχή είναι σε ένα όλων των εποχών χαμηλό. Ποιος έχει το χρόνο;

Την περασμένη άνοιξη συνειδητοποίησα ότι είχα μετατοπιστεί συνήθειες ανάγνωσης μου σε nonfiction τόσο εντελώς που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να πάρει βιβλία μυθοπλασίας και πάλι. Ζήτησα προτάσεις και σχημάτισα μια λίστα.

Το να χαθείς σε ένα βιβλίο είναι το τέλειο αντίδοτο στο άγχος των ημερών μας. Τρία από τα πρόσφατα αγαπημένα μου, “The Nesting Dolls” της Alina Adams, “Pachinko” του Min Jin Lee και “The Bronze Horseman” της Paullina Simons, παρείχαν επίσης μια έντονη υπενθύμιση ότι όσο άσχημα μπορεί να είναι τα πράγματα τώρα, ζούμε στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου, στην πιο ελεύθερη στιγμή της ιστορίας. Θα το ξεπεράσουμε.

Προσεγγίστε τους φίλους σας. Στις τρελές, θολές πρώτες μέρες του κλειδώματος μας, οι ευτυχισμένες ώρες του Ζουμ ήταν τόσο διαδεδομένες που έπρεπε να κρατήσουμε ένα πρόγραμμα. Αλλά κουραστήκαμε να βλέπουμε τους φίλους μας μέσα από μια οθόνη και, ειλικρινά, όλοι πίναμε πάρα πολύ.

Αν νιώθεις άνετα, πήγαινε να δεις τους φίλους σου αυτοπροσώπως. Αν όχι, το διαδίκτυο είναι καλύτερο από το τίποτα. Πάρτε φαγητό από ένα από τα εστιατόρια που έχουν μόνο take-out κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Πιες ένα ποτό ή όχι. Βρες κάτι αστείο να συζητήσουμε. Αναπολούν καλύτερες μέρες. Κάνε σχέδια για το μέλλον. Θυμηθείτε πόσο καλό ήταν να είναι μαζί και ανυπομονούμε να το κάνουμε και πάλι σύντομα.

Αποφύγετε την πολιτική. “Αλλά, δεν μπορώ! Είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να μιλήσω!” Εντάξει, τότε περίμενε τρεις εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε το χρόνο για να αποσυνδεθείτε. Μεταξύ της Ημέρας της Εργασίας και της Ημέρας των Εκλογών, μπορείτε να ρίξετε φίλους στο Facebook με τις πολιτικές rants σας. Προς το παρόν, παραλείψτε την πολιτική fuming – απλά δεν ασκούν. Οι προεδρικές εκστρατείες θα είναι εδώ όταν επιστρέψεις σε αυτό.

Πηγαίνετε στο πλησιέστερο σώμα του νερού και dunk τον εαυτό σας. Είμαι ευλογημένος που ζω κοντά στον Ατλαντικό, και σε αυτό το σημείο το καλοκαίρι, το νερό είναι τέλειο. Ακόμα κι αν δεν είστε κολυμβητής, απλά κάθεται και κοιτάζοντας τον ορίζοντα απελευθερώνει ενδορφίνες, η χημική ουσία που παράγει το σώμα σας για την αντιμετώπιση του στρες.