Πώς να παρακολουθήσετε μια νέα ταινία στα θέατρα αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι κινηματογράφοι επέστρεψαν! Κατά κάποιο τρόπο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο AMC και Regal Cinemas θα ανοίξει εκ νέου πολλές από τις οθόνες τους σε εθνικό επίπεδο, τα οποία έχουν παραθυρόφυλλα από το Μάρτιο. Και αν και ορισμένα ανεξάρτητα θέατρα έχουν παραμείνει σε λειτουργία σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι μεγάλες αλυσίδες revving και πάλι σημαίνει ότι μπορούμε επιτέλους να απολαύσετε ολοκαίνουργια blockbusters στη μεγάλη οθόνη.

Εκτός από τους Νεοϋορκέζους.

Gov. Cuomo εξακολουθεί να ζυγίζει όταν οι κινηματογράφοι θα πρέπει να επαναλάβει τις λειτουργίες στο κράτος. Αλλά αν είσαι αποφασισμένος και δημιουργικός, μπορείς να πάρεις μια ταινία με τον τρόπο που είναι γραφτό. ‘νυ εις το πώς θα γίνει.

Πότε ανοίγουν οι κινηματογράφοι;
Ζείτε στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϋ, τη Βόρεια Καρολίνα, την Καλιφόρνια, το Μέριλαντ, το Νέο Μεξικό ή την Ουάσιγκτον; Έχεις δύσκολο έργο μπροστά σου, φίλε μου. Οι εσωτερικές κινηματογραφικές αίθουσες κλείνουν αυτήν την περίοδο σε όλες αυτές τις πολιτείες και τις περιοχές μετρό. Μέχρι στιγμής, cuomo δεν έχει δώσει χρονοδιάγραμμα για εσωτερικούς κινηματογράφους για να ανοίξει και πάλι.

Αλλά υπάρχει ένα κόλπο τριών πολιτειών.
Η Νέα Υόρκη έχει επί του παρόντος 33 πολιτείες στην υποχρεωτική λίστα καραντίνας δύο εβδομάδων. Αλλά κοντά στο Κονέκτικατ, όπου τα θέατρα ξανανοίγουν την Παρασκευή, δεν είναι μεταξύ αυτών. Έτσι, hop σε ένα τρένο ή στο αυτοκίνητό σας. AMC Plainville 20 (90 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη) και AMC Danbury 16 (2 ώρες από το μετρό-Βόρεια) θα είναι τα δύο πρώτα AMCs να ανοίξει εκ νέου. Regal Brass Mill στο Waterbury (2 ώρες με το αυτοκίνητο) και Regal Branford (2,5 ώρες με το τρένο) θα είναι επίσης πίσω στην επιχείρηση την Παρασκευή. Τέσσερις AMCs της περιοχής της Φιλαδέλφειας θα ενωθούν μαζί τους.

Τι ταινίες παίζουν στα θέατρα τώρα;
“Tenet” (3 Σεπτεμβρίου), “Bill & Ted Face the Music” (28 Αυγούστου), “The New Mutants” (28 Αυγούστου), “The Personal History of David Copperfield” (28 Αυγούστου) και “Unhinged” (τώρα παίζει).

Είναι ασφαλή τα θέατρα; Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας
Περιμένετε τουλάχιστον δύο κενές θέσεις μεταξύ κάθε ομάδας cineastes, και θα σας ζητηθεί να κρατήσετε τη μάσκα σας σε όλη την ώρα.

Τι θα έλεγες για μια βόλτα στην εξοχή;
Τα καλά νέα για εκείνους που είναι squeamish για τις συγκεντρώσεις είναι ότι ορισμένα drive-ins, τα οποία έχουν ευδοκιμήσει αυτό το καλοκαίρι παίζοντας ως επί το πλείστον κλασικές επιτυχίες, σκοράρουν νέους τίτλους, πάρα πολύ. Το Warwick Drive-In – στο Warwick, Νέα Υόρκη, κοντά στα σύνορα του Νιου Τζέρσεϋ – σχεδιάζει να τρέξει τα περισσότερα από αυτά που θα δείτε σε ένα κανονικό κινηματογράφο αυτή τη στιγμή. Έτσι, στοιβάζονται για 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από midtown!

Τι μπορώ να δω εκεί;
“Tenet” (3 Σεπτεμβρίου), “Bill & Ted Face the Music” (28 Αυγούστου), “The New Mutants” (28 Αυγούστου), “The Personal History of David Copperfield” (28 Αυγούστου) και “Unhinged” (τώρα παίζει) στο Warwick? άλλα drive-ins εξακολουθούν να δείχνουν παλιές ή προ-πανδημία ταινίες. Στο Skyline Drive-In στο Μπρούκλιν, μπορείτε να παρακολουθήσετε το “A Star Is Born”, “Joker” και “Clueless”.

Πιστεύεις ότι μόνο ένας τρελός θα πήγαινε σε κινηματογράφο τώρα;
Ευτυχώς, η τάση της άμεσης-σε-ψηφιακές νέες ταινίες φαίνεται να είναι εδώ για να μείνει – προς το παρόν, τουλάχιστον. Disney + θα μειωθεί “Mulan” για $ 30 στις 4 Σεπτεμβρίου? Το “Bill & Ted Face the Music” θα είναι διαθέσιμο μέσω βίντεο κατ’ απαίτηση για $24.99 και στα θέατρα στις 28 Αυγούστου. και το νέο δράμα του Τσάρλι Κάουφμαν (“Being John Malkovich”), “I’m Thinking of Ending Things,” κάνει το ντεμπούτο του στις 4 Σεπτεμβρίου στο Netflix.