Το Μουσείο της 11ης Στιγμής πρέπει να λογοδοτήσει για την εξωφρενική προσφορά ακύρωσης του Tribute in Light

Μια μαζική δημόσια κατακραυγή έχει ωθήσει το μνημείο και το μουσείο 9/11 για να αντιστρέψει την ακύρωσή του του τρέχοντος «φόρου στο φως» της επίδειξης για να τιμήσει την επέτειο των επιθέσεων – αλλά αυτό δεν πρέπει να τελειώσει την υπόθεση.

Πώς θα μπορούσε το μουσείο να σκεφτεί ακόμη και να ανασκευάσουν τον πιο οδυνηρό φόρο τιμής σε όσους χάθηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις; Ο Διευθύνων Σύμβουλος Άλις Γκρίνγουολντ χρωστάει στην πόλη μια εξήγηση.

Δημοτικός Σύμβουλος Joe Borelli (R-SI), Σήραγγα προς Πύργους Ίδρυμα Πρόεδρος Frank Siller και άλλους τοπικούς ηγέτες εντάθηκε για να σώσει το αφιέρωμα. Ήταν η ομάδα του Σίλερ που κατέληξε να εξασφαλίσει τα φώτα για την οθόνη.

Σε αυτή την εποχή της πανδημίας, ήταν ένα (ακόμα πικρό) πράγμα για να θραύσματα την ανάγνωση στο πρόσωπο των ονομάτων 9 / 11 θύματα »κατά την ετήσια τελετή Ground Zero. Αλλά οι δύο ακτίνες φωτός που υψώνονται στον ουρανό δεν δημιουργούν πλήθη – αντ ‘αυτού, ενώνουν όλους όσους κοιτάζουν προς τα πάνω, από μίλια γύρω από την περιοχή Ground Zero.

Η οργάνωση του φόρου απαιτεί περίπου 40 ηλεκτρολόγους και stagehands για να εγκαταστήσει τους βολβούς xenon 88 7.000 watt επάνω στη στέγη ενός γκαράζ χώρων στάθμευσης κοντά στην περιοχή δίδυμων πύργων. Τα φώτα λάμπουν πάνω από τον ορίζοντα κάθε βράδυ για περίπου μια εβδομάδα μέσα από την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Μουσείο Πρόεδρος (και πρώην Δήμαρχος) Mike Bloomberg ήρθε με τα μετρητά για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας για να επιβλέπει τους εμπόρους εγκατάσταση των φώτων. Ωστόσο, πηγές λένε στην The Post ότι η αδυναμία του μουσείου να πληρώσει μια ιταλική εταιρεία φωτισμού, όχι ο κίνδυνος για την υγεία, ήταν αυτή που προκάλεσε την ακύρωση. Και γιατί ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 600 εκατομμυρίων δολαρίων χρειαζόταν να παρέμβει ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρός του;

Με όλες τις δωρεές στο Μουσείο της 11ης/11, η χρηματοδότηση του Αφιερώματος στο Φως δεν πρέπει ποτέ να αποτελεί πρόβλημα. Μόλις τον περασμένο μήνα, η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου ανακοίνωσε επιχορήγηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων για το μνημείο και το μουσείο – συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης “μιας ετήσιας τελετής μνήμης.”

“Ανταποκριθείτε στην αποστολή του μουσείου”, δήλωσε ο Μπορέλι, καθώς προέτρεψε για ακύρωση. Πράγματι. Αυτή η υπόθεση δείχνει ότι οι ηγέτες του μουσείου έχουν χάσει την αίσθηση του τι είναι πραγματικά η εμπιστοσύνη τους.